Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در دیدار تعدادی از خانواده شهدا و بازماندگان سایت راداری سوباشی همدان و اهدای نشان فداکاری گفت: ارتش در دفاع مقدس با تمام وجود  پای دفاع از کشور، ملت و ناموس ایستاد و بیش از ۴۸ هزار شهید و بیس از دویست هزار  جانباز تقدیم انقلاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه نیروهای ارتش در خط مقدم دفاع از کشور جانانه ایستادند و پدافند هوایی به دلیل نوع ماموریت و وظیفه ای که به عهده دارد مثل دوران دفاع مقدس همچنان در خط مقدم است.

امیر سرلشکر موسوی دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران را یک فرصت مغتنم برای یادآوری گذشته دانست و آن را برای همه مسئولین لازم عنوان کرد و ادامه داد: مرور خاطرات، ایثار و از خودگذشتگی شهدا و ایثارگران به ما یادآوری می کند که برای برافراشته ماندن این پرچم خونهای زیادی ریخته شده و چقدر انسان ها از لذت ها و خوشی های خود گذشتند تا امنیت و آرامش برقرار باشد.

وی اقتدار ایران اسلامی را با گذشته بسیار متفاوت خواند و گفت: شهدا،جانبازان و ایثارگران با آن عظمتی که آفریدند باعث شدند تا امروز جمهوری اسلامی در برابر فشارها و تحریم ها ایستادگی کند. اگر امروز با اقتدار،آقایی و افتخار داریم  در کمال آرامش زندگی می کنیم و با  قدرت با دنیا حرف می زنیم، مرهون خون شهدایی است که در حساس ترین مقاطع، این کشور را نجات دادند.

فرمانده کل ارتش گفت:ماموریت اصلی ما دفاع از حدود و ثغور  و استقلال و نظام جمهوری اسلامی است اما هر کجا مردم عزیزمان به حضور ارتش نیاز داشته باشند حاضر می شویم و خداوند را به پاس این خدمتگزاری شاکر و سپاسگزاریم.

سرلشکر موسوی عملکرد و حضور سریع ارتش در مردم یاری و امدادرسانی در بلایای طبیعی را مورد رضایت مردم خواند و گفت: درگذشته برای راه اندازی یک بیمارستان  صحرایی  زمان زیادی طول می کشید اما امروز ظرف کمتر از ۱۵ روز مجهزترین بیمارستان صحرایی با نیروی انسانی متخصص و امکانات پیشرفته در مناطق محروم برای خدمت رسانی به مردم توسط ارتش برپا می شود.

وی اضافه کرد: امروز امدادرسانی ارتش به دوردست ترین نقاط کشور به ساعت رسیده و در کمترین زمان ممکن انجام می شود.

در ابتدای مراسم، امیر سرتیپ دوم فولادی گزارشی از روند اهدا نشان فداکاری به خانواده های شهدا و ایثارگران ارتش و همچنین یادآوری حماسه عاشوراییان سایت سوباشی ارائه کرد.

در این مراسم  خانواده معظم شهیدان مهدی عسکری، حسنعلی مهدوی برازنده، اسدالله زمانی، امیر سرتیپ  حسن شاهرخی فرمانده اسبق پدافند هوایی و سرهنگ بازنشسته درویش علی بنی اسدی حضور داشتند ودر پایان این مراسم  با رعایت پروتکل های بهداشتی ،  نشان فداکاری توسط فرمانده کل ارتش به خانواده معظم  شهدا و پیشکسوتان حاضر در مراسم اهدا شد.

منبع: الف

کلیدواژه: فرمانده کل ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • دیدار فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت روز کار و کارگر با خانواده شهید
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • نیروی دریایی ارتش امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده است