Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@20:00:44 GMT

از غیبت «اوج» تا پرکاری امیر آقایی

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۶۱۲۹

از غیبت «اوج» تا پرکاری امیر آقایی

بسیاری از علاقه‌مندان به نگاه‌های نو در سینمای ایران منتظر تماشای جدیدترین آثار سعید روستایی و هومن سیدی در این دوره از جشنواره بودند اما هر دو فیلمساز از دوره چهلم بازماندند.

روابط عمومی فیلم «برادران لیلا» اعلام کرد ضبط آن همچنان ادامه دارد و این فیلم به جشنواره فجر امسال نمی‌رسد، دلیل مشابهی که اکتای براهنی برای غیبت «پیر پسر» اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی هم گویا اصلاً متقاضی حضور در جشنواره امسال نبوده است. فیلم جدید مانی حقیقی با نام «تفریق» هم که دو بازیگر شناخته شده داشت، جایی در فهرست فیلم‌های پذیرفته شده این دوره نداشت.

«شب، داخلی، دیوار» ساخته سعید جلیلوند هم که به دلیل کرونا به جشنواره پارسال نرسید، امسال از راهیابی به فیلم فجر بازماند.

فیلم «کابل پلاک ۱۰» ساخته نوید محمودی به دلیل آماده نمایش نبودن به دفتر جشنواره ارائه نشد.

فیلم «غریزه» ساخته سیاوش اسعدی هم که یکی از فیلم‌های پرهزینه و پرلوکیشن بود یکی دیگر از غایبان مهم جشنواره امسال است که گفته می‌شود با مشکل ممیزی مواجه شده و سازندگان آن هم زیر بار سانسور نرفته‌اند.

فیلم «قاتل وحشی» سعید نعمت‌الله هم به دلیل آنچه مدیران سینمایی گفته‌اند پس از بازبینی و اعلام موارد اصلاحی، تقاضایی برای صدور پروانه نمایش نداشته که دلیل اصلی غیبتش در جشنواره است. 

بزرگ‌ترین غایب جشنواره چهلم

سازمان اوج با تنها فیلم «پسر مریم» متقاضی حضور در این دوره بود اما از راهیابی به جشنواره باز ماند و روابط عمومی این سازمان، خروج این فیلم از جشنواره را «توصیه‌ای» توصیف کرد چون امکان صدور پروانه نمایش برای آن وجود ندارد! 

پرکارترین بازیگران مرد

امیر آقایی با دو فیلم «خائن‌کشی» و «بی‌مادر»، صابر ابر با دو فیلم «بدون قرار قبلی» و «بی‌رؤیا»، سیاوش چراغی‌پور با فیلم‌های «بیرو» و «ملاقات خصوصی» و پژمان جمشیدی با ایفای نقش در «بی‌مادر» و «علفزار» جزو پرکارترین بازیگران مرد این دوره از جشنواره هستند. 

پرکارترین بازیگران زن

سارا بهرامی با فیلم‌های «خائن‌کشی» و «علفزار»، نسیم ادبی با دو فیلم «خائن‌کشی» و «نمور»، رؤیا تیموریان با ایفای نقش در فیلم‌های «بی‌رؤیا» و «ملاقات خصوصی» و پردیس پورعابدینی هم با بازی در دو فیلم «بی‌مادر» و «خائن‌کشی» از پرکارترین بازیگران زن این دوره از جشنواره هستند. 

کم‌شانس‌ترین بازیگر 

نگاهی به فهرست بازیگران ۲۲ فیلم راه ‌یافته به چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر جای خالی بازیگرانی چون نوید محمدزاده، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، هدیه تهرانی، حامد بهداد، لیلا حاتمی و چند بازیگر شناخته شده دیگر را به چشم می‌آورد.

جالب اینکه نوید محمدزاده در فیلم‌های «شب، داخلی، دیوار»، «برادران لیلا» و «تفریق» ایفای نقش داشت که اگر این سه فیلم در جشنواره امسال به نمایش درمی‌آمد او با سه فیلم، پرکارترین بازیگر مرد این دوره می‌شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر امیر آقایی پرکارترین بازیگران پرکارترین بازیگر خائن کشی دو فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره نوجوان سالم در کرمان
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • بازیگران و عوامل «گنجشک مفرغی» معرفی شدند